Zápis Kontrolní komise 23.10.2023

Přítomní členové KK: M. Olšaník, M. Kadlec (P. Liška omluven)

Hosté: M. Douša (předseda SVJ, 100 DIRECT s.r.o.), p. Sládeček

Program:

  1. Předseda SVJ informoval KK o jednání s fa. Cetin a Vodafone ohledně vybudování optické sítě v rámci SVJ. KK byla informována o stavebních pracích včetně podpisu prováděcí smlouvy. Na návrh p. Sládečka KK navrhuje doplnění smlouvy o korespondenci pomocí datové schránky. Předseda SVJ ve spolupráci s p. Sládečkem zajistí kontrolu instalace optické sítě dle smlouvy. 
  2. KK byla informována o realizaci kamerového systému ve vchodu č.p. 2070.
  3. Vstupní portál ve vchodu č.p. 2064 je objednán a instalace portálu bude realizována v lednu 2024.
  4. Předseda informoval o průběhu projektu zateplení jižní strany ve vchodech č.p. 2068, 2069 a 2063, smlouvy jsou připraveny a budou projednány s právníky SVJ. Jednotlivé vchody byly informovány o průběhu rekonstrukce na schůzi se zástupcem firmy Wexta. Financování jednotlivých vchodů je zajištěno. Termín realizace duben 2024. Technický dozor investora zajistí firma vybraná předsedou SVJ – TDI pan Hromádko a stavebně provozní proces zajistí p. Sládeček.
  5. V listopadu bude provedeno odvzdušnění topení v celém SVJ. Navrhovaný postup zorganizuje technik p. Hora a p. Sládeček.
  6. KK doporučuje odbornou kontrolu stromů umístěných na štítových stranách vchodu 2061 a 2070. Stromy na pozemku 2061 zasahují korunou do vedení obecního rozhlasu. Kaštan na pozemku 2070 zasahuje do štítové fasády a přesahuje na obecní chodník. Vzhledem ke stáří kaštanu KK doporučuje omlazovací řez koruny. 
  7. KK doporučuje opravu obou štítů od poškození ptactvem. Stávající tepelná izolace vykazuje hrubé mechanické poškození v podobě dutin. 

Zapsal: M. Kadlec

Příspěvek byl publikován v rubrice Zapisy Kontrolni komise SVJ. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *