VÝZVA VŠEM ČLENŮM Společenství vlastníků jednotek Mezilesí 2061-2070

Vážení členové SVJ a vlastníci jednotek v domě, výbor SVJ tímto znovu upozorňuje všechny členy SVJ na to, že ve společných prostorách domu (tj. na chodbách, schodišti, okenních parapetech, v prostorách u výtahových místností k údržbě apod.) nesmí být umísťovány žádné předměty (květiny, skříně, botníky, lavice, kola atd.) a že společné prostory domu musí být volně přístupné.

Výbor SVJ upozorňuje na to, že členové SVJ, kteří mají na chodbách, schodištích, parapetech apod. umístěny různé věci či členové SVJ, kteří užívají společné prostory k účelům, které neodpovídají jejich povaze, porušují tím článek XIX. Stanov SVJ.

Výbor SVJ je nucen tímto upozornit dotčené členy SVJ také na to, že tito členové ponesou odpovědnost za případnou škodu, která může SVJ vzniknout například tím, že v případě požáru v domě nebude SVJ z důvodu porušení požárně bezpečnostních předpisů poskytnuto pojistné plnění.

Výbor SVJ tedy tímto důrazně vyzývá členy SVJ (tj. vlastníky jednotek), kteří mají ve společných prostorách domu (tj. na chodbách, schodišti, okenních parapetech apod.) umístěny různé předměty (nábytek, květiny či jiné věci), aby veškeré tyto předměty bezodkladně odstranili, a to nejpozději do 30.11.2021.

Celá výzva k odstranění věcí ze společných prostor domu ke stažení zde:

Děkujeme. Výbor SVJ.

Příspěvek byl publikován v rubrice Obecné. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *